Kaikilla tunneillamme suoritetaan aluksi alkuverryttely ja lopuksi loppuvenyttely, jotta saamme tunneista mahdollisimman miellyttävän ja tunnin jälkeenkin olo on rentoutunut. Lihasten kunto ja lihashuolto ovat mielestämme tärkeitä asioita.

Laajennamme tarjontaamme kysynnän ja asiakkaiden mieltymysten mukaan. Räätälöimme yksilöllisiä kursseja osallistujien tarpeet huomioiden myös ryhmille.

Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän mielen liikuntaa, jossa voi nauttia liikkumisesta hymyssä suin. Kuntoilun ei tarvitse maistua puulta eikä sitä tarvitse tehdä otsa rypyssä ja hampaat irvessä.

Vastaamme mielellämme lisäkyselyihin ja olette tervetulleita tutustumaan lajiin tanssisaleille!

Bailatino®

Bailatino® on tanssillinen liikuntamuoto, joka tarjoaa vaihtoehdon perinteiselle aerobicille.

Bailatino® on latinalaistanssien tanssimista ilman partneria. Painopiste ei ole tanssitekniikan osaamisessa, vaan tärkeämpää on iloinen ilmapiiri, jossa liikkuja nauttii vartalonsa käytöstä ja kokee oppimisen ja onnistumisen riemua. Kunto kohoaa melkein huomaamatta.

Tunneilla opeteltavia tansseja ovat mm. samba, mambo, cha-cha, merenque ja salsa. Tuntien vaikeusastetta pystytään lisäämään edistymisen mukaan vaikeuttamalla askelkuvioita ja monipuolistamalla rytmin käyttöä.

Bailatino® antaa positiivisen ja iloisen olotilan, se tuo lämmintä etelän tunnelmaa kaiken kylmän keskelle.

Varusteet: sisäliikuntatossut ja rento liikunta-asu, hamekin käy.

 

 

Kantritanssit

Kantritanssit ovat Country & Western musiikkiin tanssittavia tansseja.

Keskitymme kantritansseissa rivitansseihin, joita tanssitaan rennossa meiningissä. Rivitansseissa ei tanssita pareittain vaan tanssijat muodostavat rivejä.

Tanssi sopii kaikille: miehille, naisille, nuorille ja iäkkäämmille.